Patricia Drechsler

 

Patricia van den Elshout -Drechsler

Ik ben in Duitsland geboren, opgegroeid en opgeleid. Na mijn studie internationale bedrijfseconomie, met semesters in Engeland en Frankrijk, was ik in Duitsland voor reclamebureaus en een adviesbureau werkzaam. Na mijn verhuizing werkte ik in Nederland voor een groothandelsbedrijf, waar ik voor de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse klanten verantwoordelijk was.
In het geheel gezien omvatten mijn werkzaamheden de gebieden marketing en de verkoop, waarbij de interactieve media en vertalingen naar het Duits altijd een belangrijke rol hebben gespeeld.

Met mijn vestiging in Noord-Holland en de komst van mijn kinderen heb ik in 2011 mijn eigen bedrijf, Taalservice Drechsler, opgezet. Mijn doel is om ondernemingen evenals privépersonen succesvol te ondersteunen bij hun activiteiten op de Duitstalige markten. Als Duitse moedertaalspreker vind ik het belangrijk om niet alleen de taal goed en correct over te brengen, maar ook bij de nationale bijzonderheden en gewoontes van de doelgroep aan te sluiten om zo een optimale communicatie te bereiken.