Patricia van den Elshout – Drechsler

Patricia Drechsler van den Elshout

Ik ben in Duitsland geboren, opgegroeid en opgeleid. Na de afsluiting van mijn studie internationale bedrijfseconomie, met semesters in Engeland en Frankrijk, was ik in Duitsland voor reclamebureaus en een adviesbureau werkzaam. In 2000 verhuisde ik naar Nederland. Hier werkte ik in een internationaal groothandelsbedrijf en was verantwoordelijk voor de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse klanten.

Mijn werkervaringen liggen op de gebieden marketing en verkoop evenals in de productie van goederen. De interactieve media en vertalingen naar het Duits waren altijd een belangrijk deel van mijn werk.

Na mijn vestiging in Noord-Holland en de komst van mijn kinderen startte ik in 2011 mijn eigen bedrijf РTaalservice Drechsler. Sindsdien heb ik verschillende bedrijven en privépersonen succesvol bij hun activiteiten op de Duitstalige markten ondersteund.

Als Duitse moedertaalspreker vind ik het belangrijk om niet alleen de taal goed en correct over te brengen, maar ook bij de nationale bijzonderheden en gewoontes aan te sluiten en zo een optimale communicatie met de doelgroep te bereiken.